Βαρεμάρας…ανάλυση.

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει, τίποτα πιο αποχαυνωτικό από την απόλυτη βαρεμάρα!
Είναι πχ Παρασκευή βράδυ και κάθεσαι ή μάλλον έχεις βουλιάξει στον καναπέ, είσαι στον γνωστό καναπέ, στη γνωστή σου θέση και χαζεύεις οτιδήποτε δεν σε προβληματίζει στην TV και η ώρα περνά και συ είσαι πτώμα και δεν μπορείς να κουνηθείς, έχεις μείνει ακίνητος, έχεις πιαστεί, αλλά πάλι είσαι σε μια κατάσταση απόλυτης βαρεμάρας, βαριέσαι να ξεπιαστείς, τα μάτια σου κλείνουν, κρυώνεις και βαριέσαι ατελείωτα και ονειρεύεσαι ότι μαγικά χέρια (να τα πάλι τα μαγικά!) να σε πάρουν αγκαλίτσα, να σε γδύσουν, να σε βάλουν στο κρεββάτι, να σου δώσουν και ένα φιλάκι, όχι τυπικό φιλάκι, αληθινό φιλάκι, γιατί παρ όλη την βαρεμάρα σου, το θέλεις το φιλάκι…
Σάββατο πρωί, έχεις ξυπνήσει και είσαι κουλουριασμένος κάτω από το πάπλωμα, πρέπει να έχει ξημερώσει, γιατί μπαίνει φως από τα παντζούρια και σιγά-σιγά σε πλημμυρίζει μια γλυκιά βαρεμάρα… βαριέσαι να κουνηθείς, να δεις την ώρα, το χειρότερο βαριέσαι να πας στο μπάνιο και ελπίζεις πάλι να έρθει ένα μαγικό χέρι να σε κουκουλώσει να μην κρυώσεις και να σε πάει στο μπάνιο, τελικά τα καταφέρνεις και γρήγορα- γρήγορα χώνεσαι πάλι κάτω από το πάπλωμα, η γλυκιά βαρεμάρα σε ξαναπλημμυρίζει και βαριέσαι να μιλήσεις, Ω! ναι να μη μιλήσεις…να μείνεις έτσι, στο τίποτα…
Είναι ακόμα Σάββατο και σαν φάντασμα κυκλοφορείς μέσα στο σπίτι, δεν έχεις φάει, δεν έχεις πλυθεί, δεν έχεις ντυθεί και έχεις ν’ ανοίξεις το pc σου από την προηγούμενη μέρα, που σε «κτύπησε» η βαρεμάρα.
Η σοφία, σου λέει ότι όταν πέφτεις σε μια «περίεργη» ψυχολογική κατάσταση, να αφήσεις αυτή την κατάσταση, να σου μιλήσει…
Η βαρεμάρα, σου λέει λοιπόν: Φυσικά και θα ντυθείς, θα πλυθείς, θα απλώσεις τα ρούχα, θα στρώσεις το κρεββάτι σου, θα μιλήσεις, θα κάτσεις στο pc σου και θα γράψεις, αυτά που σου υπαγορεύει, η βαρεμάρα σου…
Σου λέει επίσης,  ότι είναι καθαρά μια προσωπική σου κατάσταση και πως η οικογένεια σου και οι φίλοι σου, δεν φταίνε σε τίποτα…αν εσύ βαριέσαι τα πάντα.
Σου λέει, ότι η βαρεμάρα είναι μια κατάσταση πολυτελείας, καλό είναι να μη σε πιάνει μέσα στην εβδομάδα, όταν πρέπει να πας στη δουλειά σου, όταν πρέπει να πληρώσεις λογαριασμούς, ΤΕΒΕ στο τέλος του μήνα, όταν έχεις παιδιά που πρέπει να ταΐσεις, να τα πας σχολείο. Λες, βαριέμαι αλλά πρέπει…να το κάνεις.
Σου λέει, ότι εχθρός της βαρεμάρας είναι τα πρέπει και η ζωή σου είναι γεμάτη πρέπει, πρακτικά πρέπει, γιατί ψυχολογικά δεν χρειάζεσαι κανένα πρέπει! Δεν πρέπει να είσαι κάποιος, δεν πρέπει σώνει και καλά να σε αγαπούν, ούτε πρέπει να είσαι ευχάριστος ή χαρούμενος…Σοφή, η βαρεμάρα…
Σου λέει, ότι μια ζωή, όλο κάτι κάνεις, δεν κάθεσαι ποτέ ήσυχα με τον εαυτό σου, στο τίποτα.
Χαλάρωσε λοιπόν την τρεχάλα και αφέσου στη βαρεμάρα σου, προπαντός χωρίς ενοχές, Σαββατοκύριακο είναι αυτό και θα περάσει και αν σε πιάσει μέσα στην εβδομάδα παρακολούθησε την, θα σου μάθει σίγουρα, να γελάς με τα χάλια σου, θα σου μάθει το σημαντικότερο τον αυτοσαρκασμό, αχ βαρέθηκα…σταματάω.

About Άιναφετς

To Άιναφετς είναι το ανάποδο του ονόματος Στεφανία και μ’ αυτό εμφανίζεται ως “μάγισσα Άιναφετς” σε ιστορίες του “Παραμυθά.
This entry was posted in Διάφορα. Bookmark the permalink.

80 Responses to Βαρεμάρας…ανάλυση.

 1. Ο/Η Karapiperis John λέει:

  Θα ήθελα να γράψω κι άλλα, αλλά… βαριέμαι !!!
  Και η Edith Piaf το ίδιο:

  Καλημέρα σας !!!

  • Ο/Η Άιναφετς λέει:

   ΦJK, Έτσι μπράβο, απόλαυσε την ΟΜΩΣ, ο γνωστός μας Μπαπμινιώτης, γράφει:
   ΣΥΝ πλήξη, νωθρότητα, τεμπελιά και πιο κάτω:
   [ΕΤΥΜ. <βαρεμός, κατά τα χαζο-μάρα, κουτα-μάρα, σαχλα-μάρα, η βαριεστημάρα κ.α). Κατάλαβες τώρα, τι παθαίνουμε….χιχιχιχιχιχι!
   Από ύπνο πώς πας; ΑΦ…

 2. Ο/Η νατασσΆκι λέει:

  Χμμ.. τέτοια βαρεμάρα δε με πιάνει συχνά, το ομολογώ
  (δεν προφταίνω να βαρεθώ, βλέπεις)
  🙂

  Αλλά κι αν με πιάσει καθημερινή, αδύνατο να κάτσω να την «ακούσω» -πολυτέλειες, όπως λες. Πρέπει να κάνω, πρακτικά, ό,τι κάθε μέρα -έχω και μικρό παιδί, καταλαβαίνει αυτό από βαρεμάρες;
  Μόνο τα ΣΚ καμιά φορά, βαριέμαι να σηκωθώ απ’ το κρεββάτι. Και νομίζω το χρειάζομαι κάπου κάπου, όπως όλοι -και την αξίουμε την «πολυτέλεια» επίσης 😉

  Αλλά από αυτοσαρκασμό, έχουμε κάμποσο εδώ, να σας στείλω;
  😆 😆 😆

  Φιλιά Κυριακάτικα, Αληθινά, και Καλημέρες!

  • Ο/Η Άιναφετς λέει:

   ΚΜΔ, νατασσάκι, νονούλα μου…ξέρω, ξέρω, τι εννοείς, τρία παιδιά μεγάλωσα!
   Αλλά άκου και προετοιμάσου:
   Φαντάσου τρις εφήβους, (ο ένας ο cpli) να κάθονται στην «γνωστή» παραλία, των πρώτων post που είχα αναρτήσει, στη Σκιάθο, να κοιτάζουν καθιστοί την θάλασσα και να λένε: Βαριεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέμαι, να μη βάζουν ούτε το ποδαράκι τους στο νερό και μετά να ανεβαίνουν σπίτι καταϊδρωμένοι, να κάθονται και οι τρις στο καναπέ, μέσα στο σαλόνι με 40 βαθμούς και να λένε:Βαριέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεμαι!
   Αυτή την λέξη, την είχα ακούσει αρκετά χρόνια πριν από τον Fred και την Μαρία, ότι και να τους πρότεινες, έλεγαν:Βαριεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέμαι!
   Στο τέλος, τους είπα, αυτή την λέξη δεν θα την ξανακούσω…και όμως!
   Ε, να μη βαρεθούμε και εμείς λιγάκι, έστω λιγάκι τα ΣΚ;
   Να έχεις, εσύ και ο Άκης, ένα καλό ΣΚ, με πολλά ΑΦ!

 3. Ο/Η Άιναφετς λέει:

  Κούκου…τζα…Fwteino- asteraki, ακόμα στη 28 Οκτωβρίου κόλλησες; αχ στα φιλάκια, ναι ξέρω, είσαι αχόρταγο κοριτσάκι, δεν έρχεσαι και από εδώ, που μας λείψανε τα μάκια-μάκια, είπαμε μαθήματα, σχολή, μύγιες…(?)
  Έλα να βαρεθούμε παρέα, όπως μου πρότεινε χθες ο ΦΓιάννης, πριν το βαρεμένο ποστ!
  ΑΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ!

 4. Αγαπητή μου ΚΜΝΒ την καλησπέρα μου.

  Αυτό με τη βαριεμάρα είναι καλό προς ανάλυση!Με έχει πιάσει και εμένα φορές ουκ ολίγες.Να μην κουνιέμαι με τίποτα!Το σύμπαν να καίγεται,που λέει ο λόγος,δεν πρόκειται να κουνηθώ από τη θέση μου!

  Εμένα δε μου βγαίνει η βαρεμάρα το Σ/Κ.Τη Δευτέρα μου βγαίνει κατα κύριο λόγο αλλά και κάθε μέρα πριν πάω στη δουλειά.Πάντως για να κάτσεις να γράψεις ένα κείμενο περί βαριεμάρας μάλλον δε βαριόσουνα.

  Σε ένα θα συμφωνήσω μαζί σου πάντως.΄Αμα έχεις υποχρεώσεις που πρέπει να γίνουν θα τις κάνεις.Άπλα θα βαριέσαι συγχρόνως..Εγώ το καταφέρνω αυτό περίφημα!Ξέρεις τι είναι να πρέπει να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού και να μην έχεις καμία όρεξη;Εφιάλτης!Ενώ υπάρχουν και φορές που τις κάνω μες στη καλή χαρά!Τελευταία το βρίσκω με το σιδέρωμα!

  Τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει εύλογη αιτία της βαριεμάρας.Απλά βαριέσαι.Γίνεται ένα click και το εσωτερικό ρολόι,που έχει ο καθένας από εμάς μέσα του,απλά αρχίζει σταδιακά να χαμηλώνει τους ρυθμούς του.Και δεν έχεις όρεξη ούτε να αναπνεύσεις που λέει ό λογος.Ξέρεις πόση ταβανοθεραπεία έχω κάνει στη ζωή μου;

  Πάντως κατά τη διάρκεια ταβανοθεραπείας έχω πιάσει τον εαυτό μου να σκέφτεται.τα πάντα και τίποτα.Από το πιο σημαντικό μέχρι το πιο ασήμαντο.Για αυτό και το λέω ταβανοθεραπεία και όχι κάθομαι και χαζεύω το ταβάνι.Γιατι,δε πα να βαριέσαι το μυαλό συνεχίζει να δουλεύει.Αδιάκοπα.Το μυαλό είναι η μόνη «μηχανή» που τα γρανάζια της δε σκουριάζουν ποτέ!

  Έχουμε και λέμε 3 έφηβοι:

  1.Ο Fred
  2.O cpil
  3.;;; Πάει κάπου το μυαλό μου.Αλλά σκέφτεσαι και εσύ αυτόν που σκέφτομαι;

  ΦΑΣΜΑ ευρύτατο και φιλί στα κουκλιά και σε όλους τους ΑΦ

  Καλή και ομαλή εβδομάδα να έχουμε όλοι!

  • Ο/Η Άιναφετς λέει:

   ΦΓ, καλέ, πολύ γέλασα που την «βρίσκεις» με το σιδέρωμα…Η Μαρία, η κόρη του Π είναι καλέ…δεν διαβάζεις…συγκεντρωμένα…τστστστστ! Που πήγε το μυαλό σου!
   Καλό σου βράδυ και ΑΦ!

   • Μίλησες για τρεις εφήβους!Όχι για 2 εφήβους και μία έφηβη!Και τα κείμενά σου τα διαβάζω πολύ προσεκτικά!Αφαίρεσες το κομμάτι που έλεγε για τους εφήβους από το κείμεν ή μου φαίνεται;Και για αποφυγή παρεξηγήσεων εννούσα τον Π!Και επειδη ο σιδέρωμα είναι κάτι καινούριο για εμένα προς το παρόν τη βρίσκω!Καλά από όλη την ανάλυση μου αυτό συγκράτησες;;; 🙂

 5. To site του Π. έχει πρόβλημα;Μπήκα τώρα,22/10 7:40,και εμφανίζει μόνο ένα κομμάτι του καινούργιου του post στην οθόνη μαζί με τη κεντρική φωτό και τίποτε άλλο!Ελπίζω το πρόβλημα να λυθεί λίαν συντόμως!

  ΚΜΝΒ η ΝΣΜΑ!(Που λέγαμε!)

 6. Ο/Η νατασσΆκι λέει:

  @ Γιάννη, αν μπαίνεις με Internet Explorer, φταίει αυτός -το site είναι μια χαρά 🙂

 7. Μα πάντα με Internet Explorer μπαίνω στο site του Π και ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα!.Και όλα τα άλλα site τα εμφανίζει μία χαρά!Με τι άλλο να μπω εξάλλου;

  • Ο/Η νατασσΆκι λέει:

   Γιάννη φίλε μου, άντε -αφού με βρήκες στις καλές μου Κυριακάτικα, να σου κάνω ένα «γρήγορο» μάθημα:

   Ο IE είναι ένας από τους πολλούς Web Browsers, όπως θα δεις. Είναι απλά ο πιο γνωστός (αν και αυτό πια είναι αμφίβολο) μια και έρχεται υποχρεωτικά με τα Windows της Microsoft -ωστόσο κι αυτό στα Win7 αλλάζει.
   Να σου πω την αλήθεια μου έχω χρόνια που δεν τον χρησιμοποιώ -όλο και περισσότεροι χρήστες στρέφονται στον Firefox, που είναι ασφαλέστερος και πιο βολικός (κατά τη δική μου γνώμη). Επίσης χρησιμοποιώ τον Opera, τον Google Chrome, τον Safari (που είναι ο αγαπημένος του Άκη) και ίσως ένα-δυο ακόμα 🙂

   Και δεν θα ήξερα για το «πρόβλημα» που λες, αν δε με «ξύπναγε» πρωί πρωί ο άλλος Γιάννης, ο ΦJK 😉

    

   Καλή βδομάδα!

 8. Ο/Η basnia λέει:

  είναι το δευτερόλεπτο εκείνο που έχεις τόσες μα τόσες δουλειές και από την άλλη βαριέσαι απίστευτα. και όλο το αναβάλεις και όλο το αναβάλεις. μέχρι που έρχεται εκείνο το δευτερόλεπτο και είσαι σε μία διαρκή κίνηση μέχρι να πέσεις κάτω από την κούραση. καλησπέρα σου! και φπα!

  • Ο/Η Άιναφετς λέει:

   μαγικέ basnia. και έρχεται το δευτερόλεπτο που πέφτεις κάτω. σ’ αυτό το δευτερόλεπτο αρχίζεις ν’ απολαμβάνεις την πολυτέλεια μιας δημιουργικής βαρεμάρας.και καλό σου βράδυ. και δικά σου τα φπα!

 9. Ο/Η αριαδνη λέει:

  Πωπωπω Κ(μου)ΜΑιναφετς τα διάβαζα τα ξαναδιάβαζα και μου τρέχανε τα σάλια!!! Πόσο θα ήθελα να μπορούσα να περάσω μια μέρα «ακούγοντας» οτι μου λέει η βαρεμάρα μου….αχ ξέρεις τι καλός ακροατής θα ήμουνα??? 🙂 Να σαπίσω στον καναπέ, να λιώσω ρε παιδί μου, να βγάλει κάλο το δάχτυλό μου απο το τηλεκοντρόλ, να ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Εντάξει οχι όλη την ημέρα, την μισή, εστω 3 ώρες βρε παιδί μου, άντε 2…πωπω εκπτώσεις….. χεχε…
  Που τέτοια πολυτέλειααααααααααααααααα!!!
  ΑΦ σμουααααααααααατς!!!

  • Ο/Η Άιναφετς λέει:

   ΝΑριάδνη, κάνε λίγα…πολλά… χρονάκια υπομονή…διάβασες την ιστορία της βαρεμάρας, στο σχόλιο μου στην νατασσΆκι, εκεί να δεις βαρεμάρα που θα πέσει στο σπίτι σου με τα αγόρια σου! Πρώτα βαριούνται οι έφηβοι, στην συνέχεια, όταν φεύγουν…έχεις όλη την πολυτέλεια να βαριέσαι και εσύ!
   Αναρωτιέμαι όμως, αν είναι άραγε πολυτέλεια, να παρακολουθούμε τα ψυχολογικά μας πρέπει;
   ΑΦΜ και ΦΠΑ στα αγοράκια και καλή δύναμη!

 10. …κόλλησα κι εγώ βαρεμάρα αλλά η ζωγραφιά σου ήταν τελικά το φάρμακο…
  «…και άμα μου τη δίνει κάτι τέτοια δειλινά παίρνω τ’ άλογό μου και πάμε στα βουνά…πάμε Ντόλυ…είμαι ένας φτωχός και μόνος cowboy…»
  καλή εβδομάδα να έχουμε!

  • Ο/Η Άιναφετς λέει:

   ΝDimitri, είπαμε η βαρεμάρα, πολυτέλεια του ΣΒ…
   Από βαρεμάρα, δεν εξήγησα τι είναι αυτή η ζωγραφιά, είναι από ένα επεισόδιο του Παραμυθά, όπου το άλογο είναι ένα κοριτσάκι που το έχει μεταμορφώσει σε άλογο μια κακιά μάγισσα, ο δε cowboy, το έχει περιθάλψει…και απλά δεν βαριούνται, αλλά είναι σκεπτικοί, ως προς τα μελλούμενα! Η συνέχεια στις οθόνες…
   Μια απορία: Που ξέρεις ότι το άλογο το λένε Ντόλυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Καλή σου βδομάδα με ΑΦΜ, ταιριαστό!

 11. Ο/Η αριαδνη λέει:

  Αχ ναι ναι δεν σχολίασα την ζωγραφιά…. (σίγουρα όχι απο βαρεμάρα αλλά απο το καταρεμένο αλτσχάιμερ που μου χτυπά την πόρτα κι εγώ πάλι του ανοίγω μη με πει και ακατάδεκτη…..) 🙂 🙂

  • Ο/Η Άιναφετς λέει:

   Σε σκεφτόμουνα πρωί-πρωί, ΝΑριάδνη,
   Σκεφτόμουν, ότι στην ανάλυση της βαρεμάρας, έλλειπε μια παραπομπή:
   Από το παραπάνω κείμενο εξαιρούνται οι μαμάδες με παιδιά κάτω των 7 ετών, και λέω επτά, γιατί τα παιδιά μετά τα 7 μπορούν να καταλάβουν, ότι η μαμά δικαιούται, λίγες στιγμές βαρεμάρας!
   Καλή βδομάδα ηλιόλουστη, καλές βόλτες και πολλά-πολλά ΑΦ!

 12. Ο/Η roadartist λέει:

  ..καλάαα απορώ πως απάντησες σε τόσα σχόλια με τέτοια βαρεμάρα!
  Χιχιιχιχι βρε ΚΜΝΒ Άιναφετς τι «καλό σαββατόβραδο», Κυριακή έχουμε!! Μακάρι να ήταν Σάββατο, καθόλου δε θα με χάλαγε!!!!!! Πάντως χρειάζεται η «βαρεμάρα» για να ξανασχοληθείς μετά ξανά με περισσότερο ενδιαφέρον! Πολλά ΑΦ!!!

  • Ο/Η Άιναφετς λέει:

   Λοιπόν roadarist, Νεράιδα των δρόμων, εξακολουθώ την ανάλυση της βαρεμάρας:
   Έχω παρατηρήσει, ότι όταν βαριέμαι ατελείωτα το οτιδήποτε και έχω ΕΠΙΓΝΩΣΗ της κατάστασης μου, χωρίς να δυσανασχετώ, κάτι μαγικό συμβαίνει, όντως έρχεται ένα μαγικό χέρι και με πάει στο κρεββάτι ή στο pc μου, και ξαφνικά ανακαλύπτω, ότι έχω ατελείωτη ενέργεια, όχι μόνο να κάτσω να γράψω στο pc μου, αλλά και να κάνω όλες τις βαρετές σπιτικές δουλειές!
   Καλή βδομάδα, γεμάτη δημιουργική τρεχάλα και πολλά ΑΦ!

   • Ο/Η roadartist λέει:

    («ήρθα, διάβασα» αναλύσεις και ξαναγράφω χιχι)
    Νομίζω πως είναι φυσιολογικό..
    Ίσως να είναι μια άμυνα του οργανισμού..το να βαριέται .. για να ξαναβρίσκει το ενδιαφέρον του..
    Φαντάζεσαι τι ………βαρετό θα ήταν..να μην βαριόμασταν??
    😉
    Καλά, οκ καλό βραδάκι, πολλά αφ!!

    • Ο/Η Άιναφετς λέει:

     roadartist: χιχιχιχιχιχι! μου αρέσει η «βαρεμένη» ανάλυση της βαρεμάρας.
     δλδ: βαρετό. να μη βαριέσαι. την βαρεμάρα…κάτι σου θυμίζει αυτό; Μη πεις!…..
     Καλό Δευτερόβραδο…Οκ…τώρα;
     Πολλά ΑΦΜ και φπα!

 13. Ο/Η φεγγαρενια λέει:

  κατι τετοιο δηλαδη… ναι ωραίο να μπορεις να το κάνεις χωρίς όμως να χανεις τιποτα ωραίο λόγω αυτής της ευεργετικής και αγραναπαυτικής βαρεμάρας…

  • Ο/Η Άιναφετς λέει:

   Φεγγαρένια, ΦΕΜ, ωραία…σκεφτόμουν: Τι θα βάλλει άραγε η ΦΕΜ, για την βαρεμάρα; Τι έχει να πει η ΦΕΜ για την βαρεμάρα; και πήρα την απάντηση!
   Δεν χάνεις τίποτα όταν απολαμβάνεις την ευεργετική και αγραναπαυτική βαρεμάρα!
   Πολλά- πολλά ΦΠΑ!

 14. Ο/Η φεγγαρενια λέει:

  σημερα το πρωι σκεφτόμουν βρε τί ωραια να κάναμε λέει μια εκπομπη στο ραδιοφωνο… εσύ να βαζεις τη φωνούλα και τα θέματα και γω τα τραγουδάκια τί ΄μορφο όνειρο… ενταξει όνειρο αλλά τι θα γινόμασταν χωρίς αυτά; Ενας φίλος μου έλεγε χωρίς να το φανταστεις να το ονειρευτείς και να το θες ούτε το χερι σου δεν μπορείς να σηκώσεις… φιλια

  • Ο/Η Άιναφετς λέει:

   φεγγαρένια ΦΕΜ: Αυτός ο φίλος, πολύ βαρεμένος…πες του, δεν πας να ονειρεύεσαι, να φαντάζεσαι και να το θέλεις…αν «αυτό» δεν σε θέλει…Χ..μέσα!
   Αυτό είναι βαρεμένη σοφία, μιας βαρεμάρας που πάλι άρχισε να με πιάνει!
   Πάντως η ιδέα για ραδιόφωνο…εξαιρετική, κάτι θα γίνει! (…)
   Αλλά ΑΦ και καλό σου βράδυ!

 15. Ο/Η αριαδνη λέει:

  Κοίτα να δεις….χαχα κι εγώ σε σκεφτόμουν πρωί πρωί, και όταν λέμε πρωί πρωί το εννοούμε, 6 παρά παρακαλώ πολύ, είχε το Ιασονάκι μου όρεξη για παιχνίδια κι εγώ χατίρια δεν χαλώ ποτέ (σχεδόν) 🙂 🙂 🙂 Αχ πότε θα πάνε 7?????????????????????????????????????????????????????????????

  • Ο/Η Άιναφετς λέει:

   ΝΑριάδνη, δεν είναι σύμπτωση, αλλά και εσύ, χωρίς να το καταλάβεις, έχεις «συνδεθεί» με την μαγεία… της προηγούμενης ανάρτησης, σχετικά με τις μαγικές σφαίρες…
   Δεν είναι σύμπτωση, στις 6 ήμουν εντελώς ξύπνια και σε σκεφτόμουν!
   Όσο για το πότε θα γίνει ο Αχιλλέας 7, ε, δεν είναι και τόσο μακριά, όσο μεγαλώνουν τα νινάκια, τόσο και η κατανόηση τους μεγαλώνει.
   Στον Αλέξανδρο 28 μηνών, του λέω: Κοίτα, η μαμά τώρα θέλει λίγο να κλείσει τα ματάκια της, άσε την…και αυτός κάτι καταλαβαίνει, έστω για 15 λεπτά!

 16. ΚΜΝΒ το παραπονό μο θα στο πώ!Η ΝΣΜ είναι ακόμα ΝΣΜΑ!! 😦

  ΦΑΣΜΑ ευρύτατο και φιλί στα κουκλιά!

 17. Ο/Η φεγγαρενια λέει:

  να σας πω κάτι αστείο; όταν πρωτοείδα τον τιτλο του μπλογκ νόμιζα πως ήταν
  ονομαστική αρσενικού κι οχι γενικη θυληκου και συγκεκριμενα νόμιζα πως ο «ορεξατος » κυριούλης που καθόταν από κατω ήταν ο βαρεμαρας αυτοπροσώπος τι παθαίνεις όταν βαριεσαι να διαβασεις…

 18. Το παρακάτω τραγούδι έχει σχέση με τη φωτό και όχι με το κείμενο.Έτσι όπως τον έχει χρωματίσει η ΚΜΝΒ τον cowboy είναι ίδιος ό Λούκυ Λουκ!Το άλογο μόνο αν είχε ξανθιά χαίτη θα ήταν ίδια η Ντόλυ.Με πολύ αγάπη στην ΚΜΝΒ και σε όλους τους ΑΦ!

 19. Ο/Η Άιναφετς λέει:

  ΦΓ, η παραπάνω photo, δλδ, ο Θανάσης (νομίζω έτσι τον λένε), ο cowboy και η Ντόλλυ, σ’ ευχαριστούν, για το μη βαριεστημένο χαρούμενο τραγουδάκι! ΑΦ!

  • Ο/Η John Karapiperis λέει:

   Και τώρα που με τη Δευτέρα ‘ξεβαρεθήκαμε’ πολλοί απότομα και γυρίσαμε από την δουλειά κομμάτια, τι καταλάβαμε ?!! Απλώς περιμένουμε την επόμενη ανάπαυλα…
   Το καλό της υπόθεσης, είναι ότι ο Firefox απέκτησε κι άλλο θαυμαστή: τον συνονόματο! Γιάννη είσαι τυχερός που πέτυχες το Νατασσ’άκι στις καλές του και σου τα εξήγησε…. Φαντάσου να σου έλεγε κάνε format το PC και θα παίξει!!! Γιάννη μπορείς να κάνεις uninstall τον ΙΕ8, και να γυρίσεις σε 6 ή να βάλεις 7, αλλά δεν το συνιστώ για λόγους ασφάλειας… Τον Firefox, θα τον συνηθίσεις εύκολα, και όταν μπεις στο ‘τριπάκι’ των ατελείωτων add-ins που έχει θα σου γίνει εργαλείο. Δοκίμασε και τον Chrome (λιτός και πάει σφαίρα).
   Κοινώς να έχετε πολλούς browsers, καθότι ορισμένα sites παρουσιάζουν προβλήματα σε συγκεκριμένους… Ου μπλέξεις με javascripts ! (Δεν είπα για WordPress 2.8.5 ,όχι δεν είπα Νατασσ’άκι!!!) 😉

   @Ainafets: σε λίγο μπαίνει Χειμώνας κι εσύ μας λες για παραλίες της Σκιάθου και για καλοκαιρινές ραστώνες ?!!!
   E, αφού το θέλετε, ορίστε μας : -δεν είναι πολύ, 7 μήνες μείνανε!

   KNOYΔΙΑ και ραντεβού στην επόμενη βαρεμάρα μας, από την οποία αντλούμε πάντα δυνάμεις κι ενέργεια… μέχρι να έρθει η επόμενη !!!

   • Βασικά φίλτατε Ιωάννη είχα τον ΙΕ9 αν ενθυμούμε καλά!.Σήμερα πάντως που τον δούλεψα τoν Firefox έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος.Σε ευχαριστω για τις συμβουλές.Καλό σου ξημέρωμα!

    Πάντως νομίζω ότι η απόλυτη βαριεμάρα θά είναι να βαριέσαι να…βαρεθείς!

 20. Ο/Η astarti λέει:

  … μαγικό είναι να βαριέσαι, χωρίς, όμως, να γίνεσαι βαρετός…
  😉

  • Ο/Η John Karapiperis λέει:

   Kι επίσης μαγικό είναι να γίνεσαι βαρετός για τους άλλους, να μην το παίρνεις χαμπάρι καθώς εσύ καλοπαιρνάς, και οι άλλοι από ευγένεια δεν λενε τίποτα… Απλώς ένα χασμουρητό κι ένα συγκαταβατικό νεύμα που και που !!!!
   Τίποτα προσωπικό, άλλωστε με την Αστάρτη εκπέμπουμε στο ίδιο σχεδόν μήκος κύματος !!! Μόνο που εκείνη βλέπει παραλία κι εγώ νέφος και κίνηση !

   • Ο/Η astarti λέει:

    … καλά, δεν ξαναμιλάω…

    😉

    • Ο/Η John Karapiperis λέει:

     Καλά μην ξαναμιλήσεις….τουλάχιστον ξαναγράψε !!!
     Όχι για να μάθεις να μην τη λες μόνο σ’εμένα !!!

     • Ο/Η Άιναφετς λέει:

      ΦJK, καλέ…που πήγε η Γαλλική «politesse»σου…και που νόμισα, ότι η ανάγνωση του Κ, θα είχε λογικεύσει! έτσι μιλάνε στις Κυρίες; τστστστστστ!

      • Ο/Η Karapiperis John λέει:

       Συγνώμη αν προσέβαλα κάποιους, αλλά το λογοπαίγνιο ήταν για την Αστάρτη που ξέρω ότι της αρέσει η πλάκα…
       Τον Κ. δεν τον έχω ολοκληρώσει ακόμα, καθώς διαβάζω το κάθε κεφάλαιο 2 και 3 φορές…

       • Ο/Η astarti λέει:

        εεεε! φτάαααααανει!
        μη γίνει θέμα και από το τίποτα!
        δεν ενοχλήθηκα καθόλου!… και το ξέρεις!
        😉

        παρόλο που κάθε «υπεράσπιση» είναι γλυκιά και τρυφερή και θα ήμουν ανόητη να μην τη δεχτώ με γλύκα και τρυφερότητα…
        αν ενοχληθώ, «δαγκώνω» και μόνη μου!
        ε, Johnny;! για πες, εσύ, που ξέρεις!
        χαααααααααχαχα!

        διάβαζε Johnny, διάβαζε!…
        … αλλά αυτό το «ολοκληρώνω» να ξέρεις ότι δε θα συμβεί…

        … θα διαβάζεις, θα διαβάζεις, θα διαβάζεις….
        και κάποια στιγμή, απλώς θα πάψεις να διαβάζεις!…
        (και να γράφεις, και να μιλάς, ελπίζω, να ηρεμήσουμε κι εμείς λιγάκι!)

        • Ο/Η Άιναφετς λέει:

         Astarti, από το 1985 που πρωτοδιάβασα τον Κρισναμούρτι, δεν σταμάτησα να τον διαβάζω, παρόλο που μετέφρασα τρία του βιβλία, όταν τα ξαναπαίρνω στα χέρια μου, αναρωτιέμαι, «καλά εγώ τα μετέφρασα;» και κάθε φορά που τον διαβάζω, άλλα καταλαβαίνω και έχει σχέση με την φάση που περνώ…τώρα με την βαρεμάρα που με πλάκωσε, είναι το μόνο πράγμα που κάνω ευχάριστα!

         • Ο/Η astarti λέει:

          … αυτό ακριβώς εννοώ κι εγώ όταν γράφω πως δεν ολοκληρώνεται…

          … κάθε φορά είναι διαφορετικά
          μέχρι τη στιγμή που δεν θα διαβάζουμε πια…
          μέχρι τη στιγμή που τίποτα πια δε θα είναι διαφορετικό…

          😉

          υ.γ.: πάντως, αν είναι τόσο «γόνιμη» η βαρεμάρα… να βαριόμαστε συχνά!…

       • Ο/Η Άιναφετς λέει:

        ΦKJ…Το κατάλαβα, mon cher, εξάλλου και σε μένα αρέσει η πλάκα…και είμαι σίγουρη, ότι καμιά Κυρία δεν προσεβληθεί.
        Όσο για τον Κ. έτσι είναι…θα τα πούμε! ΑΦ!

  • Ο/Η Άιναφετς λέει:

   Πες τα παιδάκι μου, astarti, μου αρέσει ο τρόπος που βαριούνται οι Pet boys και χαίρομαι που «συνέλαβες» το βαθυστόχαστο νόημα της βαρεμάρας, ΧΙ ΧΙ ΧΙ ΧΙ ΧΙ!
   Γιατί αν μερικοί- μερικοί, το είχαν συλλάβει, δεν θα γινόντουσαν βαρετοί στην ΚΜΝΔ που έχει και κάποια ηλικία και ακούει και τον γιο της,(cpil) να ανακοινώνει από ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης…»Τι να πω…η μαμά μου, είναι bloger!»

 21. Ο/Η astarti λέει:

  … δεν έχει πλάκα, αλλιώς!…

  θα ήταν όλα… πολύ Βαρετά!…
  χαααααααααχχα!


  😉

  • Ο/Η Άιναφετς λέει:

   astarti…κάνε την δουλειά σου…μη δίνεις θάρρος στον χωριάτη γιατί…άλλο που δεν θέλει…για να σου ανέβει και στην πλάτη!
   Αχ ,βαχ, πείνασα πάω να φάω μια νοστιμότατη βιολογική μανιταρόσουπα, με κρουτόν από φρέσκο βουτυράκι!
   Καλό σου απόγευμα και ΑΦ!

   • Ο/Η astarti λέει:

    ωωω!
    εγώ, πάντως, αδιάντροπα θα ζηλέψω πολύ και δε θα βαρεθώ να πάω να φτιάξω κι εγώ μία – καθόλου βαρετή – μανιταρόσουπα!…

    αχ! αν δεν είχαμε και αυτόν τον μύκητα, τί θα κάναμε;!

    • Ο/Η Άιναφετς λέει:

     Ναι, astarti, αυτός, όπως λες ο μύκητας, εκτός από νοστιμότατος, για τους χορτοφάγους, αντικαθιστά το κρέας όπως φαντάζομαι θα ξέρεις και μπορείς να το μαγειρέψεις, με χιλιάδες τρόπους, αχ πώς μ’ αρέσει, εκτός από τα βαθυστόχαστα αμπελοφιλοσοφήματα να λέμε και κάτι περί μάσας!
     Αν και δεν έχω παράπονο ο ΦΓιάννης, δήλωσε ότι την βρίσκει με το σίδερο!
     ΑΦ και καλό σου βράδυ!

     • Πρασπαθώ να καταλάβω με ποιον μαγικό τρόπο συνδύασες το μανιτάρι με το το ότι μου αρέσει το σιδέρωμα!Ειλικρινά δε καταλαβαίνω ΚΜΝΒ μου πως σκέφτεται το μυαλό σου ώρες-ώρες!Είθε ο άνεμος της αλλαγής να φυσύξει μακριά την ανοία που μας πλήτει!!Αν και για να καθόμαστε να σχολιάζουμε σε ένα βαρεμένο post που το έγραψε μία ΚΜΝΒ που βαριότανε μάλλον δε βαριόμαστε και πολύ.Πιάστε ένα τραγουδάκι κατά της πλήξης.Ας πούμε ότι δίνω ένα παραπάνω λόγο στη ΚΜΝΒ να αρχίσει τη γρίνια ότι κλέβω την δουλειά της ΦΕΜ.

     • Ο/Η astarti λέει:

      …αχ! το «κυνήγι» της πρωτεΐνης…

      το μανιτάρι είναι εξαιρετική πρώτη ύλη για υπέροχες συνταγές, αλλά, δυστυχώς, τίποτα, εκτός από ζωικά προϊόντα, δε διαθέτει όλα τα αμινοξέα που συνθέτουν μία «πλήρη» πρωτεΐνη…

      ευτυχώς! διότι πόσους υπέροχους συνδυασμούς τροφών θα χάναμε διαφορετικά! σε πόση ομορφιά σε οδηγεί, τελικά, η ανάγκη!

      Δε μου λες, καλή μου Μάγισσα…
      Να ρίξω μια ιδέα, εδώ που βαριόμαστε όλοι παρέα…
      Δεν ξεκινάμε κάτι «Περί Χορτοφαγίας»;!
      ή καλύτερα «Δίχως Σάρκα»

      χιχιχι!
      😉

 22. το θηρίο πώς προέκυψε;…και είναι αυτό της Αποκάλυψης να πάρουμε τα μέτρα μας; …μήπως προετομάζεις το δρόμο για κανένα ΠΤ;…

 23. Το Θηρίο ως κοπλιμέντο προς εμέ από τον ΦJK σε σχόλιο του!Μου άρεσε και το κράτησα!Ο Π.Τ. είναι κόκκινο πανί εδώ μέσα φίλτατε βαφτησιμιέ μου.Και δε κάνω καθόλου κέφι να μεταμορφωθεί η αγαπητή μας ΚΜΝΒ σ ταύρο μαινόμενο!Σε φιλώ!

 24. Καλό βράδυ σε ΚΜΝΒ,κουκλιά και σε όλη την πάρε-ούλα!Καλό ξημέρωμα να έχουμε!!!

  Πολλά ΑΦ σε όλους!!!

 25. Ο/Η Άιναφετς λέει:

  Καλή μέρα σε όλη την πάρε-ουλα, να έχετε μια δημιουργική και μη βαρετή μέρα!
  Φεύγω, για Αθήνα, όπου θα παραμείνω 2-3 μερούλες, για τις γνωστές υποχρεώσεις…Πολλά- πολλά ΑΦΜ και ΦΠΑ!
  Θα σας παρακολουθώ…χι χι χι, χωρίς μαγικές σφαίρες!

 26. Ο/Η roadartist λέει:

  Να πας στο μουσείο τοτε, για να βρεις + να δεις μαγική σφαίρα 🙂

  Καλά να περάσεις στης Αθήνας τα μέρη..και περιμένουμε μετά ποστ ανάλογο..

 27. Ο/Η Άιναφετς λέει:

  Ευχαριστώ… που δεν «βαρέθηκες» να κάνεις reblog! 🙂

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.