Χαλαρά τεστάκια!

Τα τεστ, τα εύκολα και τα γρήγορα, τα έξυπνα  σκίτσα όπως και οι γελοιογραφίες κατά τη γνώμη μου, είναι ο καλύτερος τρόπος να χαλαρώνει και να «ψυχαγωγείται» κανείς!

Εδώ σας έχω τρία τεστ που βρήκα στο διαδίκτυο.

.

Τεστ προσωπικότητας.

Το τεστ δημιουργήθηκε από τον Βρετανό ψυχολόγο Pip Wilson. Αρχικά, αφορούσε παιδιά του δημοτικού για να διαπιστώσουν την πορεία τους στα πρώτα χρόνια του σχολείου. Έπειτα, όμως, φάνηκε πως λειτουργεί και στους ενήλικες. Μέσα από τα αποτελέσματα θα μπορέσετε να δείτε ποια είναι η πραγματική συναισθηματική σας κατάσταση αλλά και ενδιαφέροντα στοιχεία της προσωπικότητας και του εσωτερικού σας κόσμου.
.

1290

.

Κάθε φιγούρα στην εικόνα είναι μια διαφορετική διάθεση και έχει διαφορετική θέση στο δέντρο. Πρώτα βρείτε την φιγούρα με την οποία ταυτίζεστε περισσότερο. Στη συνέχεια, βρείτε αυτή που θα θέλατε να μοιάζετε.

Αποτελέσματα:

Αν έχετε διαλέξει τις φιγούρες 1, 3, 6, ή 7, τότε είστε αποφασιστικό άτομο, δεν φοβάστε δυσκολίες ή εμπόδια.

Αν πιστεύετε ότι οι φιγούρες 2, 11, 12, 18, ή 19 σας μοιάζουν, τότε είστε ευγενικό άτομο, που πάντα βρίσκεται δίπλα στους φίλους του.

Η φιγούρα 4 σας περιγράφει ως ένα σταθερό άτομο, που θέλει να επιτύχει χωρίς να περάσει από μεγάλες ταλαιπωρίες.

Το νούμερο 5 σημαίνει ότι συχνά βαριέστε και νιώθετε αδύναμοι, και δεν έχετε μεγάλη ενέργεια για τη ζωή.

Αν διαλέξατε το 9, είστε ένα χαρούμενο άτομο, που αγαπάει να διασκεδάζει.

Οι αριθμοί 13 ή 21 σημαίνουν ότι έχετε την τάση να κρατάτε πράγματα για τον εαυτό σας, αγχώνεστε συχνά και συνήθως αποφεύγετε άλλους ανθρώπους.

Η φιγούρα 8 δηλώνει ότι είστε ονειροπόλος — σας αρέσει να είστε στον δικό σας κόσμο και μακριά από την πραγματικότητα.

Οι φιγούρες 10 και 15 σας περιγράφουν ως ένα άτομο που προσαρμόζεται εύκολα, και ευχαριστημένο με τη ζωή που έχετε τώρα.

Ο αριθμός 14 δηλώνει ότι είσαι συναισθηματικά εξαντλημένοι. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βιώνετε εσωτερική συναισθηματική κρίση.

Η φιγούρα 20 αντιπροσωπεύει άτομα με υψηλή αίσθηση της σημαντικότητας του εαυτού τους. Είναι γεννημένοι ηγέτες, και θέλουν να είναι το μόνο πρόσωπο που ακούνε οι άλλοι.

Αν διαλέξατε την φιγούρα 16, τότε έχετε κουραστεί να υποστηρίζετε κάποιον άλλον. Ωστόσο, θα μπορούσατε να δείτε τον εαυτό σας στην φιγούρα 17. Σε αυτή την περίπτωση είστε το άτομο που λατρεύουν οι άλλοι.

Πηγή

.

petres-1

.

Τεστ: Διαλέξτε την πέτρα που σας ταιριάζει και δείτε τι σημαίνει για το χαρακτήρα σας

.

Παρατηρήστε τις πέτρες που βλέπετε στην εικόνα. Χωρίς να το σκεφτείτε πολύ, διαλέξτε την αγαπημένη σας και δείτε τι σημαίνει αυτό για σας:

Πέτρα 1

Η πρώτη είναι Οπαλίτης, Το μόνο που θέλετε στη ζωή είναι ελευθερία. Οι ρυθμοί της πόλης δεν σας αρέσουν καθόλου. Νιώθετε την ανάγκη να αποκοπείτε και να βρείτε ένα μέρος που να μπορείτε να βρείτε γαλήνη στις αισθήσεις και το μυαλό σας.

Πέτρα 2

Η δεύτερη είναι Μαλαχίτης. Αποκαλύπτει πως τεράστιες αλλαγές είναι μπροστά σας. Πολλές από αυτές τις αλλαγές θα είναι πνευματικές. Πιθανότατα να βιώσετε αλλαγές και στην ερωτική σας ζωή. Είναι καλή ευκαιρία να αναθεωρήσετε τις επιλογές που έχετε κάνει στη ζωή σας.

Πέτρα 3

Η τρίτη πέτρα είναι μια πέτρα του ήλιου. Αν νιώθετε έλξη προς αυτήν, αυτό δείχνει πως είστε αισιόδοξος πέρα για πέρα. Το μέλλον σας είναι λαμπρό. Να ξοδεύετε αρκετό χρόνο απορροφώντας τη ζεστασιά από τον ήλιο καθώς προχωράτε.

Πέτρα 4

Η τέταρτη πέτρα είναι μαόνι οψιδιανός. Εάν σας τραβάει, τότε το υποσυνείδητο σας προσπαθεί να σας πει ότι είναι καιρός να αλλάξετε τις παλιές συνήθειες και να ξεκινήσετε μια καινούργια ζωή. Να θυμάστε πόσο τυχεροί και ευγνώμονες είστε για τα πάντα και μην αφήνετε τη ζήλια να μπαίνει στο μυαλό σας.

Πέτρα 5

Η πέτρα αυτή ονομάζεται χαολίτης. Εάν σας έλκει αυτή η πέτρα, κρατήστε το μυαλό σας ανοιχτό για μηνύματα από την “άλλη πλευρά”. Αυτά τα μηνύματα μπορούν να έρχονται από όντα έξω από αυτόν τον κόσμο ή από νεκρούς συγγενείς και αγαπημένους. Να καταγράφετε τα όνειρά σας και να αναγνωρίζετε τα οράματα ή τους συγχρονισμούς.

Πέτρα 6

Η τελευταία πέτρα είναι jasper Δαλματίας. Αυτή η πέτρα δείχνει πως είστε καλή παρέα, αγαπησιάρης και πως έχετε ανάγκη το παιχνίδι στη ζωή σας. Ψάξτε για καινούργιες περιπέτειες και φίλους. Το να περνάτε καλά είναι αυτό που έχει σημασία σε τελική ανάλυση.

fanpage.gr

 

.

Το τεστ της εικόνας & όσα αποκαλύπτει για το χαρακτήρα σου.

.

engine.feed.gr

.

Τα αποτελέσματα εδώ...

.

Πριν μερικά χρόνια είχα αναρτήσει και άλλα εύκολα και γρήγορα τεστάκια και μπορείτε να τα δείτε εδώ !
Ενδιαφέρον έχει, πως ξαναδοκιμάζοντας τα «παλιά» τεστ  βρήκα πως τα γούστα και οι επιλογές μου άλλαξαν!

.

Το γέλιο είναι όμορφο, να γελάς χωρίς αιτία, να έχεις χαρά στη καρδιά σου χωρίς αιτία, ν’ αγαπάς χωρίς να ψάχνεις αντάλλαγμα…αλλά αυτό το γέλιο σπανίζει. Είμαστε φορτωμένοι με θλίψη…και σχεδόν ποτέ δεν ξέρουμε τι είναι ν’ αγαπάς με όλο σου το είναι.
Τζ. Κρισναμούρτι.

*

Καλή χαλάρωση εύχομαι!

*

*

 

 

 

About Άιναφετς

To Άιναφετς είναι το ανάποδο του ονόματος Στεφανία και μ’ αυτό εμφανίζεται ως “μάγισσα Άιναφετς” σε ιστορίες του “Παραμυθά.
This entry was posted in Διάφορα, Τα κόλπα της γιαγιάς. Bookmark the permalink.

44 Responses to Χαλαρά τεστάκια!

 1. Ο/Η patzaroula λέει:

  Χρόνια πολλά για την σημερινή ημέρα!Είναι αξιοζήλευτη η ανάρτηση και ζητώ ένα reblog..Επιτρέπεις;
  Φιλιά!!

 2. Ο/Η Άιναφετς λέει:

  Επί τόπου την έχεις! 😀
  Καλή μας διασκέδαση!

  ΑΦιλιά πολύ χαμογελαστά και ας είναι βροχερά! 🙂

 3. Ο/Η syros2js λέει:

  Τις αγαπώ αυτές τις αναρτήσεις!!!!! (Πόσο καιρό έχω να κάνω κι εγώ κάτι τέτοιο?! χμμμ!)
  Λοιπόόν: Στο πρώτο τεστάκι, ήμουν ανάμεσα στο 11 και στο 12 και επέλεξα τα 12 επειδή μου αρέσει περισσότερο σαν αριθμός(!) (ευτυχώς και το 11 να επέλεγα το ίδιο θα ήταν! χιχι! Νομίζω πως εκεί είμαι κι εκεί θα ήθελα να παραμείνω!)
  Στο δεύτερο επέλεξα την τρίτη πέτρα. (Και να σκεφτείς πως το κίτρινο δεν είναι ανάμεσα στα αγαπημένα μου χρώματα!)
  Στο τελευταίο τεστ επέλεξα την τρίτη εικόνα με τις μοβ αποχρώσεις!
  Ασφαλώς θα ξαναπεράσω να τσεκάρω και τα πιο παλιά τεστάκια σου!
  ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, μαγισσούλα!
  Καλό βραδάκι!

  • Ο/Η Άιναφετς λέει:

   Χαχαχα! Γιάννα μου!
   Δεν μας λες όμως αν εσύ είσαι το 12 και ο Γιάννης το 11ή το αντίθετο! 😛

   Τώρα στις πέτρες είσαι super!!! 😉
   «Η τρίτη πέτρα είναι μια πέτρα του ήλιου. Αν νιώθετε έλξη προς αυτήν, αυτό δείχνει πως είστε αισιόδοξος πέρα για πέρα. Το μέλλον σας είναι λαμπρό. Να ξοδεύετε αρκετό χρόνο απορροφώντας τη ζεστασιά από τον ήλιο καθώς προχωράτε».

   Στα σχέδια, διαλέξαμε το ίδιο… Ε! σοφές, ευαίσθητες, ανεξάρτητες… όλα τα καλά έχουμε, φτου μας!!! 😀
   Η δικιά μου «πλάκα» είναι που έβαλα τον Παραμυθοσύντροφο μου, να κάνει τα τεστάκια και το αποτέλεσμα πολύ «ενδιαφέρον»! χιχιχιχι! Βάλε και το Γιάννη σου, να τα κάνει! 😉

   ΑΦιλιά πολλά και καλό χαλαρό μας Σαββατοκύριακο! 🙂

 4. Ο/Η Ανέσπερη λέει:

  Τελευταία πέφτω συνέχεια πάνω στο πρώτο σου τεστάκι. Όταν το είδα κι εδώ, σκέφτηκα πως πρέπει να με κοιτάξει κάποιος γιατρός γιατί συνέχεια διαλέγω διαφορετικά μπαρμπαλέκια. Ανακουφίστηκα βέβαια με αυτό που γράφεις, πως ξαναπροσπάθησες με τα παλιά σου τεστ και είδες πως τα γούστα και οι επιλογές σου άλλαξαν, αλλά από την άλλη, είναι μικρά τα χρονικά διαστήματα που ασχολήθηκα εγώ με το συγκεκριμένο… 😦
  Συμπέρασμα : Δεν ξέρω που με βαραίνει και προσυπογράφει και ο Βρετανός ψυχολόγος Pip Wilson!!!
  Καλό υπόλοιπο τριημέρου!!! 🙂 ❤

  • Ο/Η Άιναφετς λέει:

   Φυσικό είναι Ζωή μου, να πέφτεις συνεχώς πάνω στο πρώτο τεστάκι, γιατί είναι για αυτούς που έχουν καρδιά μικρού παιδιού… και λένε πως ελκύουμε αυτό που θα μας διδάξει! 😀
   Τώρα, αν κάθε φορά διαλέγεις και άλλο ανθρωπάκι, αυτό δείχνει πως οι διαθέσεις σου, μοιάζουν με τον ανοιξιάτικο καιρό… μια σύννεφα, μια μπόρα, μια αέρας, μια ήλιος! χαχαχα! 😛

   Τ’ άλλα δυο, προσωπικά τα βρήκα πολύ «μέσα»… για δες αν τα ξανακάνεις, αν θα βγάλεις άλλα αποτελέσματα… πάντως είσαι ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, (λέει η μαγισσούλα!) και είμαι σίγουρη πως θα συμφωνήσει και ο Pip Wilson!!! 😉

   ΑΦιλιά τρυφερά και εύχομαι να έχεις ένα χαρούμενο Σαββατοκύριακο! 🙂

   • Ο/Η Ανέσπερη λέει:

    Ελπίζω κι εύχομαι ο Pip Wilson να με έβλεπε ως ενδιαφέρουσα προσωπικότητα και όχι ως «ενδιαφέρουσα περίπτωση»!!! 😛
    Η αλήθεια πάντως είναι πως προσπαθώ πολύ «να σταθεροποιήσω τον καιρό μου». Πολλά σύννεφα σκιάζουν τον ουρανό μου, μα όσο μουντά κι αν φαίνονται, πίσω τους κρύβεται ένας ήλιος λαμπρός που όσο κι αν αργήσει, κάποια στιγμή που θα πάει, θα φανεί για να ζεστάνει τη ζωή μου…
    Όμορφη εβδομάδα να έχεις γλυκιά Στεφανία!!!

    • Ο/Η Άιναφετς λέει:

     Δεν ξέρω τι φταίει Ζωή μου (ή μάλλον το υποπτεύομαι!) αλλά και η αφεντιά μου αυτές τις μέρες έχει γύρω της γκρίζα σύννεφα, τα παρακολουθώ, τ’ ακολουθώ υπομονετικά… γιατί όλοι μας ξέρουμε, πως πίσω από τα σύννεφα ο ήλιος πάντα λάμπει… είμαι σίγουρη πως όταν η Άνοιξη εγκατασταθεί για τα καλά, θα μας αναζωογονήσει σίγουρα! 😛

     ΑΦιλιά και καλή βδομάδα να έχουμε και να είναι χαμογελαστή! 🙂

 5. Ο/Η dodo λέει:

  Καλό, ξέγνοιαστο Σαββατοκύριακο, με διασκεδαστικά παιχνίδια- έχει λιακάδα σήμερα 😉

 6. Ο/Η Άιναφετς λέει:

  Τα παιχνίδια θα περιμένουν να βραδιάσει… τώρα έχει σειρά ο κήπος και οι εκατοντάδες ανεμώνες μου!
  (Παρόλο που τις έχω φυτέψει η ίδια, δεν τις κόβω ποτέ) 😉

  ΑΦιλιά πολλά πολλά και να έχεις ένα πολύ χαμογελαστό Σαββατοκύριακο! 🙂

 7. Ο/Η Ελίνα λέει:

  Γεια σου Άιναφετς! Στο πρώτο διάλεξα το 15, αλλά είναι δύσκολο να είμαι αντικειμενική με τον εαυτό μου. Δεν ξέρω αν πράγματι προσαρμόζομαι τόσο εύκολα. Το εντυπωσιακό πάντως είναι που έβαλα το μικρό να διαλέξει και διάλεξε το 17 και αυτό πράγματι είναι έτσι. Τον αγαπούν όλοι. Μου έκανε εντύπωση πόσο γρήγορα διάλεξε και ότι ήταν το ανθρωπάκι που πράγματι του ταίριαζε περισσότερο από όλα. Άρα έγκυρο το τεστ. 🙂 Τα άλλα δεν τα κάναμε, γιατί μου φαίνονται πιο μπερδεμένα. Με μια γρήγορη ματιά δε βρήκα κάτι που να μπορώ να διαλέξω ανάμεσα στις άλλες εικόνες.

 8. Ο/Η Άιναφετς λέει:

  Καλησπέρα Ελίνα! Και η αφεντιά μου, διάλεξε το 15… σαν να το περίμενα… 😛
  Ενδιαφέρον έχει αυτό που διάλεξε ο μικρούλης σου, η κόρη σου, τι διάλεξε; Μη ξεχνάμε πως αρχικά το τεστ προοριζόταν για μικρά παιδάκια! 😉
  Αυτό με τις πέτρες, έχει ενδιαφέρον, μια και οι πέτρες συνήθως συμβολίζουν ψυχικές καταστάσεις!
  Διάλεξα εύκολα και γρήγορα τεστάκια, γιατί και η ίδια βαριέμαι να κάθομαι και να κάνω υπολογισμούς! 😎

  ΑΦιλιά πολλά πολλά, σας στέλνω και καλό σας απογευματάκι! 🙂

  • Ο/Η Eλίνα λέει:

   Τη μικρή δεν την είχαμε μαζί μας όταν το παίζαμε. Την έβαλα όμως μετά να διαλέξει και διάλεξε το 18. Το έχει αυτό το προστατευτικό προς τους άλλους, αλλά πιο πολύ νομίζω της ταιριάζει αυτό που αναφέρει στα 1,3,6,7. Κι εγώ αν διάλεγα για εκείνη θα διάλεγα ένα ανθρωπάκι από αυτά που σκαρφαλώνουν στον κορμό.
   Στις πέτρες αδυνατώ να διαλέξω γιατί καμία δε νιώθω να με εκφράζει. Αν έπρεπε όμως οπωσδήποτε να διαλέξω, θα διάλεγα την 1 ή τη 2 και μετά την 5. Ίσως γιατί μου αρέσει το μπλε και όλες αυτές είναι σε κοντινά χρώματα. Αλλά και πάλι δεν μπορώ να πω πως βρίσκω κάποια να με καλύπτει. Μια σε απόχρωση του κόκκινου θα ήθελα. Δεν ξέρω όμως πως μου ήρθε αυτό. ΑΦ κι από εδώ! Καληνύχτα!

   • Ο/Η Άιναφετς λέει:

    Καλημέρα Ελίνα και παιδάκια, μικρά και λίγο πιο μεγάλα! 😀
    Το 18 είναι εξαιρετικό, γιατί φαίνεται να είναι ένα άτομο που χωρίς να είναι εξαρτημένο, έχει στο νου του, τους άλλους, τους πολύ πιο ευαίσθητους! 😉

    ΑΦ! με μια όμορφη Κυριακή! 🙂

    • Ο/Η Ελίνα λέει:

     Τους έβαλα να κάνουν και όλα τα άλλα και έπεσαν μέσα. Ο μικρός αυτό που λένε όλοι: έχει ανακαλύψει τη χαρά της ζωής. Η μικρή βγήκε ονειροπόλα, που ισχύει νομίζω γιατί έχει μπόλικη φαντασία. Εγώ ενώ πάντα μα πάντα από μικρή διαλέγω μπλε που είναι το αγαπημένο μου χρώμα, τώρα ήθελα πιο έντονο χρώμα -κάτι σε κοραλί θα διάλεγα – και πράγματι αυτή την περίοδο νιώθω μια έντονη διάθεση «θα τα καταφέρεις, προχώρησε, κτλ.» Πέφτουν μέσα τελικά. Αλλά ισχύει αυτό που λες ότι αλλάζουν οι απαντήσεις μας καμιά φορά, ανάλογα με τις περιόδους που τα κάνουμε. Καλή Κυριακή! Πολύ μου αρέσει που το πάει για βροχή, γιατί θα μαζευτούμε όλοι μαζί μέσα. Είμαστε και σπιτόγατοι 🙂

 9. Ο/Η patzaroula λέει:

  Reblogged στις patzaroula και σχολίασε
  Από τη blogger φίλη μου Στεφανία ,για μερικές στιγμές χαλάρωσης ή διασκέδασης😊😊😊!!!
  Ρίξε μία ματιά..

  • Ο/Η Άιναφετς λέει:

   Την ματιά μου την έριξα χθες και χαίρομαι που μοιραζόμαστε μαζί στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης. Σήμερα που έχω πιο πολύ χρόνο θα σ’ επισκεφτώ βασικά για να σου γράψω τι κάνει η αφεντιά μου για το νερό… αυτό που πίνουμε και όχι για την παλιά ανάρτηση «σαν νεράκι» που μου έχει αλλάξει τα φώτα! χαχαχα! 😛

   ΑΦιλιά Τόνια (έτσι δεν σε λένε;) και να έχεις μια όμορφη Κυριακή! 🙂

 10. Ο/Η woman40fit λέει:

  Πολύ πολύ ωραία τα τεστάκια και εξαιρετικά εύστοχα. Τα 2 τελευταία που δοκίμασα να κάνω πέσανε μέσα!!

 11. Ο/Η tasteofmysoul λέει:

  έχω ενα μισάωρο ηδη που ασχολουμαι με τα τεστακια σου ( ποσο μου αρέσουν αυτά ) 🙂 🙂 κι αφου επιβεβαίωσαν το οτι ..ειμαι για τα δυσκολα…οτι μια εκτη αίσθηση καπως ανεπτυγμένη την έχω…οοο ναι ναι και μια καλλιτεχνικη φύση… εκείνο που με κανει να διασκεδάζω ειναι οταν τα τεστ γραφουν » επιλεξτε χωρις να το σκεφτειτε πολυ ¨»…..εκεί και η δυσκολία μου..και το γέλιο με την αναποφασιστικότητα μου..:) όμορφη και διασκεδαστική η ανάρτηση σου μαγισσουλα μας..καλό βράδυ 🙂

 12. Ο/Η Άιναφετς λέει:

  Α! τι καλά που τα τεστάκια σου έδειξαν και κάτι βαθύτερο για σένα… ναι, αυτή η αναποφασιστικότητα ταλαιπωρεί πολλούς, πάντως μπράβο σου που διασκεδάζοντας έχεις και επίγνωση!!! 😉
  Λένε, πως η πρώτη ματιά ή η πρώτη αίσθηση που λαμβάνουμε απ΄έξω, είναι και η πιο σωστή… μετά αρχίζει το νοητικό «κέντημα» που βασικά είναι σκέψη! 😛

  ΑΦιλιά πολλά και καρδιάς! 🙂 (Η καρδιά πάντα ξέρει!)

  ΥΓ: Θέλουμε δε θέλουμε τελικά, εδώ μέσα αμπελοφιλοσοφούμε ακόμα και διασκεδάζοντας! 😉

 13. Ο/Η byelli λέει:

  Πολύ ενδιαφέροντα! Σε ευχαριστώ και για τα σχόλια σου! Καλή συνέχεια και καλό γράψιμο!

 14. Ο/Η Άιναφετς λέει:

  Καλώς την! 🙂
  Σε διαβάζω Έλλη μου και ας μην αφήνω πάντα σχόλια! 😉
  Χαίρομαι που τα βρήκες ενδιαφέροντα γιατί όντος πιστεύω πως δείχνουν αρκετά για μας, τ’ άλλα ότι κάνει ο καθένας μόνος του! 😛

  ΑΦιλιά πολλά πολλά και καλή συνέχεια και σε σένα! 🙂

 15. Ο/Η aristea k λέει:

  Καλησπέρα μαγισσούλα μου!
  Το πρώτο το πέτυχα πρόσφατα κι εγώ και πάλι το 10 επέλεξα! :))
  Στο δεύτερο τεστάκι , επέλεξα τη 2η πέτρα, παρ όλο που η πορτοκαλί δίπλα είναι το αγαπημένο μου χρώμα… Δεν είναι λίγο περίεργο;
  Στο τρίτο τεστάκι διάλεξα την εικόνα οκτώ (το μοβ σκιτσάκι).
  Διαβάζοντας τις απαντήσεις , ειδικά σε αυτή την τελευταία τα έχασα… Νομίζω ότι με περιγράφουν αρκετά …
  Πέρασα όμορφα και σε ευχαριστώ…
  Φιλάκια καρδιάς♥

 16. Ο/Η Άιναφετς λέει:

  Καλησπέρα Αριστέα μου!
  Μόλις επέστρεψα από το Κυριακάτικο καφεδάκι, στο blog σου και ας μη πίνω καφέ! 😉
  Έκανα ένα τεστ, διαβάζοντας δυο φορές τα ποιήματα σου… δες τι σου γράφω και σου προτείνω να το τεστάρεις και εσύ, το αποτέλεσμα προσωπικά με άφησε άναυδη! 😛
  Στο πρώτο τεστ, διάλεξα το συγγενικό με το 10 (στις εξηγήσεις) ανθρωπάκι, το 15… Στις πέτρες την ίδια με σένα, μόνο στο τρίτο τεστάκι διάλεξα, την τρίτη εικόνα!

  Χαίρομαι που το διασκέδασες ή που μαζί το διασκεδάσαμε! 😀

  ΑΦιλιά πάντα καρδιάς! 🙂

 17. Ο/Η Astria a λέει:

  Ήρθα μόλις είδα πως πρόκειται για παιχνίδια – στα οποία πάντα λέμε ναι!:)

  Περίμενα κάποιους γρίφους, όμως πέρασα επίσης καλά με τα τεστ προσωπικότητας, θα πω ότι μάλλον έπεσαν και μέσα!:)
  Μια νότα αισιοδοξίας και χαλάρωσης πάντα είναι ευπρόσδεκτη:)

  Αφιλάκια πολλά πολλά και καλή βδομάδα μαγισσούλα μας:)

  • Ο/Η Άιναφετς λέει:

   Καλό, μας κάνει Αστεράκι μου, που και που, να σταματάμε τα ψυχοφιλοσοφικά μας (βασικά για την αφεντιά μου μιλάω) και να διασκεδάζουμε λιγάκι! 😛
   Φυσικά έχουν και αυτά ενδιαφέρον ειδικά όταν «πέφτουν μέσα», πάντως από περιέργεια διάβασα όλες τις αναλύσεις και διαπίστωσα πως ακόμα και στα ζόρικα σκιτσάκια (πχ αυτός που πέφτει) η απαντήσεις δεν τρομάζουν, εξάλλου είναι για τους δασκάλους, όπως αναφέρει και η Μargo μας! 😉

   ΑΦιλιά πολύ τρυφερά και καλή βδομάδα εύχομαι! 🙂

 18. Ο/Η Margo λέει:

  Το τεστ με το δέντρο το έδωσε η δασκάλα στην τάξη της κόρης μου. Μου άρεσε πολύ. Απ’ ότι φαίνεται είναι ευχαριστημένη με τη ζωή της τώρα 🙂
  Έπαιξα κι εγώ λίγο.. αφορμή για διάλειμμα 😉
  Ειδικά το τελευταίο με τις εικόνες έπεσε διάνα!
  Καληνύχτα μαγισσούλα μου 🙂

  • Ο/Η Άιναφετς λέει:

   Μπράβο στη δασκάλα, σίγουρα είναι ένας πολύ απλός τρόπος να ψυχολογήσεις ένα παιδάκι… και φυσικά και τους γονείς του, ειδικά αν μέσα τους έχουν κρατήσει την αθωότητα ενός παιδιού! 😉
   Χαίρομαι για τη κόρη σου, αυτό είναι ένα τεστ για σένα ως μητέρα!!! 😛

   Και σε μένα άρεσε το τρίτο, το βρήκα πιο εσωτερικό! 😉

   Καλή χαμογελαστή βδομάδα Margo μου με πολλά ΑΦιλιά σε όλους σας! 🙂

 19. Καλό το διάλειμμα με τα τεστάκια Στεφανία μου. Τα αποτελέσματα είναι όντως κοντά στην προσωπικότητά μου. Στο πρώτο πάντως διάλεξα κι εγώ το 10. Αμέσως και χωρίς δεύτερη σκέψη. Και στ’ αλήθεια με χαρακτηρίζει η προσαρμοστικότητα, κάτι που μ’ έχει βοηθήσει πολύ στη δουλειά μου.
  Καλή εβδομάδα να έχεις!

  • Ο/Η Άιναφετς λέει:

   Τα μικρά αυτά διαλείμματα Μαρία μου, είναι απαραίτητα για όλους μας, δυστυχώς μας παίρνουν από κάτω και οι υποχρεώσεις μας και η γενική ατμόσφαιρα που δεν μπορεί να είναι χειρότερη… έτσι προσαρμοζόμαστε έχοντας όμως πάντα «επίγνωση» των ορίων μας! 😛

   ΑΦιλιά πάντα καρδιάς και καλή δυναμική βδομάδα θα μας ευχηθώ! 🙂

 20. Ο/Η oneiraparamithiou λέει:

  Καλη εβδομάδα, μαγισσούλι μου! Διάλεξα «ειλικρινα», αν κ ήξερα τι θα ηταν «σωστο, καλύτερο» να διαλέξω…Ετσι επέλεξα το 2 κ το 16, μάλλον ειμαι κ θα εξακολουθήσω να εχω μαζοχιστικές τάσεις, χιχιχι, (σοβαρά τωρα, πρεπει να δώσω λιγο χώρο και χρόνο ΚΑΙ για την Κατερίνα…). Μου άρεσε η ερμηνεία για την τυρκουάζ πέτρα που διάλεξα, ενω στο τελευταίο τεστακι η εξήγηςη για την εικόνα ‘αβγό» που επέλεξα, δεν θα μπορούσε να με περιγράψει καλύτερα…Τι ανανεωτικά κ χαλαρωτικά αυτά τα τεστακια στα οποια μας «υποβάλλεις» καθε φορα!! ❤️❤️😊

 21. Ο/Η Άιναφετς λέει:

  Πολύ χάρηκα Κατερίνα μου, που τα τεστάκια, ήρθαν και επιβεβαιώσαν πως είσαι σε καλό δρόμο… αν και σίγουρα κουραστικός, αλλά απίστευτα δημιουργικός, ακόμα και μεταφυσικά επιβεβαιωμένος! 😛
  Το «αβγό» (σου) με άφησε άναυδη! 😉

  Φυσικά τίποτα δεν αναιρεί, πως η Κατερίνα δεν χρειάζεται πιο συχνές μικρές ανάσες εξοχής!!! 😎

  ΑΦιλιά πολλά πολλά με μια μεγάλη αγκαλιά γεμάτη κουράγιο! 🙂

 22. Ο/Η eleniplus λέει:

  Α, δεν τα είχα ξαναπετύχει αυτά τα τεστάκια και ομολογώ πως κόλλησα!!! Ο λαός θέλει κι άλλα!!!

  Φιλάκια και καλό βράδυ
  Ελένη
  https://myfortysomethingworld.wordpress.com

 23. Ο/Η Άιναφετς λέει:

  Τι καλά Ελένη μου, τώρα έχεις ένα ακόμα τρόπο να χαλαρώνεις διασκεδάζοντας και αν πας στα links της παλιάς ανάρτησης θα έχεις και όποιο τεστ σου κάνει «κλικ»! 😛

  ΑΦιλιά πολλά πολλά και επι τέλους ανοιξιάτικα! 🙂

 24. Ο/Η Levina λέει:

  Ούτε ξέρω πόσα χρόνια έχω να παίξω με τέτοια τεστάκια, μπορεί κι από τότε που ήμουν δεκαεννέα χρονών κι έδινα εξετάσεις σε σχολή ψυχολογίας, αλλά με ξάφνιασαν τα αποτελέσματα σήμερα. Δεν είναι δυνατόν!
  Διάλεξα το 21 γιατί το βλέπω να κάθεται μόνο του στο πιο ψηλό κλαδί και να παρατηρεί γύρω του αυτό που μου αρέσει να κάνω κι εγώ κι ήθελα να είμαι το 10 που και πάλι όσο κι αν έρχεται σε αντίθεση με την πρώτη επιλογή μου δείχνει πως τελικά αυτό μου αρέσει.
  Διάλεξα την γαλάζια πέτρα νομίζοντας πως είναι τυρκουάζ, τελικά ήταν χαολίτης οπότε καλά το λέμε πως είμαι αγγελοκρουσμένη 🙂
  Πάμε και στην εικόνα που για επιλογή είχα περισσότερο το απαλό σχήμα της μωβ καμπύλης , δεν θέλω τις γωνίες και τα τόξα ή τα μπερδεμένα σχήματα με ενοχλούν κι έτσι εδραιώθηκε και το ευαίσθητο της ψυχολογίας με ένα σχήμα κι ένα χρώμα!

  Θα ζήσω γιατρέ μου τι λέτε??

  υγ. ήρθαν τα χελιδόνια στο βουνό μας φιλενάδα μου, επισκευάζουν την φωλιά τους και με βρίζουν που δεν τους καθάρισα το διαμέρισμα ένα εξάμηνο τώρα που λείπουν!

  αααφιλιάαα πολλά

  • Ο/Η Άιναφετς λέει:

   Είδες Εύη μου, πόσο ανάγκη έχουμε που και που, να γινόμαστε εννιάχρονα (και μικρότερα ακόμα!) και να παίζουμε; 😛

   Χαιρετίσματα να δώσεις στους μουσαφίρηδες τα χελιδόνια «σου» απ΄ τα δικά «μου» που η φωλιά τους μοιάζει με πολυκατοικία… φαίνεται πως θέλουν να είναι όλα μαζί! 😉

   Καλό μήνα να έχουμε!

   ΑΦιλιά πολλά στην αγγελοκρουσμένη μου γειτόνισσα! 🙂

 25. Τα έκανα και με έβγαλε αντισυμβατική, καλλιτεχνική με φόβο για την δέσμευση και επίσης ότι δεν αντέχω τους ρυθμούς της πόλης και πρέπει να φύγω να πάω αλλού, κάπου πιο ήρεμα χαχα
  Να ‘σαι καλά μαγισσούλα μου που μας έδωσες την ευκαιρία να ξεφύγουμε λιγάκι με τα τεστάκια. Σε φιλώ πολύ γλυκά!

  • Ο/Η Άιναφετς λέει:

   Που χάθηκε η αντισυμβατική, καλλιτεχνική, ελεύθερη και φυσιολάτρισσα, μικρή μου φίλη; 😎

   Καλό χαλαρό και ήσυχο μήνα, σου εύχομαι Μαρινάκι! 😉

   ΑΦιλιά πάντα πολύ τρυφερά! 🙂

 26. Ο/Η roula1smaragdenia λέει:

  Ηρθα λιγο αργά να μην πω πολύ αργα.. και ειδα πως παιζατε.. καλα πως δεν το πήρα ειδηση το παιχνιδακι;… οι πιο πολλες απο οτι είδα το 10 διαλεξατε και διαβαζα και ελεγα αστο το 10 κατω δικο μου ειναι…χα..χα..:D και το 15 ομως είναι δικό μου..φιλεναδα… απο τις πετρες μου αρεσε το τυρκουαζ που το περασα γι αυτό.. και απο τα σχεδια..αστο ..:D παντως χαρηκα που με παιξατε και μενα στο παιχνιδι …να περνας ομορφα Μαγισσούλα μου.. σου αφήνω Ανοιξιατικα φιλακιααα!! ❤ ❤

  • Ο/Η Άιναφετς λέει:

   Άντε πάλι με τα αργά και τα πολύ αργά, Ρουλίτσα μου!!! 😛
   Κάνω μια ανάρτηση τη βδομάδα για να έχουν όλοι (και η αφεντιά μου!) το χρόνο, να γράψουν, να διαβάσουν, να προβληματιστούν, ν’ αναρωτηθούν, να παίξουν και φυσικά να χαλαρώσουν! 😀
   (Και η συνέχεια χαλαρή θα είναι!) 😉

   Καλό μήνα χαλαρό και δημιουργικό σου εύχομαι! 🙂

   ΑΦιλιά ανοιξιάτικα και πολύ χαμογελαστά! 🙂

 27. Τα δυνατότερα τεστς είναι αυτά των αντοχών μας όμως, στις μέρες μας.

  Πολλά πολλά φιλιά και αγάπη πάντα, Στεφανία μου, έναν όμορφο Απρίλη να έχετε, με αισιοδοξία και αγάπη :-]]]]

 28. Ο/Η Άιναφετς λέει:

  Μήπως και όλη μας η Ζωή, δεν είναι ένα τεστ, Ειρήνη μου; 😉

  Μου αρέσει που έδωσες αυτή την σοβαρή προέκταση σ’ αυτή την ανάρτηση! 😛

  Ανταποδίδω, φιλιά και αγάπη και εύχομαι να έχεις ένα υπέροχο αισιόδοξο και ανοιξιάτικο μήνα! 🙂

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.