Οι ασθενείς…

Το παρακάτω κείμενο το «αλίευσα» (όπως λέγεται), από το ιστολόγιο του Παναγιώτη Ψαρρού, ομοιοπαθητικού γιατρού.

.

Υπάρχουν δυο είδη ασθενών.

.

Υπάρχουν δυο είδη ασθενών. Αυτοί που είναι υγιείς άρρωστοι και αυτοί που είναι αρρωστημένοι άρρωστοι …

Ξέρεις, Ανθρωπάκο, πως θα ένιωθε ένας αετός αν κλωσούσε αυγά κότας;

Στην αρχή ο αετός νομίζει ότι θα κλωσήσει μικρά αετόπουλα που θα τα αναθρέψει για να γίνουν αετοί. Αυτά όμως που βγαίνουν απ’ τ’ αυγό είναι, φυσικά, μικρά κλωσόπουλα. Απελπισμένος ο αετός συνεχίζει να πιστεύει ότι τα κλωσόπουλα θα γίνουν κάποτε αετοί. Όμως όχι, στο τέλος δε γίνονται παρά κότες που κακαρίζουν.

Όταν ο αετός το καταλαβαίνει, παλεύει σκληρά για να καταπνίξει την επιθυμία του να φάει όλα τα κοτόπουλα και τις φλύαρες κότες. Αυτό που τον συγκρατεί είναι μια μικρή ελπίδα. Η ελπίδα πώς, κάποια μέρα, μέσα από το πλήθος των ανόητων κοτόπουλων θα ξεπεταχτεί ένα αετόπουλο, που θα μεγαλώσει, σαν τον ίδιο, και που, πετώντας ψηλά, θα αντέξει πέρα μακριά, ψάχνοντας για καινούργιους κόσμους, καινούργιες σκέψεις, καινούργιους τρόπους ζωής. Μόνο αυτή ή ελπίδα συγκρατεί το θλιμμένο, μοναχικό αετό απ’ το να φάει όλα τα κοτόπουλα και τις κότες που κακαρίζουν.

Δε βλέπουν, τα κοτόπουλα και οι κότες, πως ζουν σ’ ένα ψηλό, απόκρημνο βουνό, ψηλά πάνω από τις υγρές και σκοτεινές κοιλάδες. Δεν κοιτάζουν πέρα μακριά, σαν τον μοναχικό αετό. Το μόνο που κάνουν είναι να καταπίνουν αδιάκοπα ότι τους φέρνει ο αετός στη φωλιά. Μαζεύονται κάτω από τις δυνατές φτερούγες του, όταν έξω βρέχει και χιονίζει, αφήνοντας τον αετό να υπομένει τη θύελλα χωρίς καμιά προστασία. Ή, όταν τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα, του πετάνε κρυφά μικρές κοφτερές πέτρες για να τον χτυπήσουν και να τον πληγώσουν.

Όταν ο αετός καταλαβαίνει την κακοήθεια αυτή, ή πρώτη του αντίδραση είναι να τα κατασπαράξει. Αλλά το σκέφτεται καλύτερα κι αρχίζει να τα λυπάται. Κάποτε, λέει μ’ ελπίδα, μέσα από το πλήθος των ανόητων, λαίμαργων και μυωπικών κοτόπουλων θα ξεπεταχτεί, πρέπει να ξεπεταχτεί, ένα αετόπουλο που θα γίνει σαν κι αυτόν τον ίδιο.

 

.

Ο μοναχικός αετός, μέχρι σήμερα, δεν έχει εγκαταλείψει την ελπίδα αυτή. Κι έτσι συνεχίζει να κλωσάει κοτόπουλα.

Δεν θέλεις να γίνεις αετός, Ανθρωπάκο και για αυτό κατασπαράζεσαι από τα όρνια. Φοβάσαι τους αετούς, για αυτό ζεις σε κοπάδια και κατακουράζεσαι κοπαδιαστά. Γιατί μερικές από τις κότες σου κλώσησαν αυγά ορνέων. Τα όρνια έγιναν οι Ηγέτες σου ενάντια στους αετούς, τους αετούς που ήθελαν να σε οδηγήσουν σε μακρινές, καλύτερες χώρες.

Τα όρνια σε δίδαξαν να τρως πτώματα και να σαι ικανοποιημένος με λίγα σπυριά σιτάρι. Κι ακόμη, σε δίδαξαν να βροντοφωνάζεις, «Ζήτω το Μεγάλο Όρνιο».

Τώρα πεινάς και πεθαίνεις μαζικά, μ’ ακόμα φοβάσαι τους αετούς που κλωσάνε τα κοτόπουλα σου.

Περαστικά μας…

.

Στο ίδιο blog, του Παναγιώτη Ψαρρού, υπάρχουν εξαιρετικά άρθρα και για όσους επιθυμούν να μάθουν λεπτομέρειες για την Ομοιοπαθητική που έχει περάσει πλέον και σε Πανεπιστημιακό επίπεδο.

Διάλεξα μια ανάρτηση που με απλό τρόπο «μιλάει» για την Κβαντομηχανική.

Νους – Βιώνοντας την ζωντανή παρουσία

.(Κάντε κλικ στον τίτλο)

…Η σύγχρονη κβαντική θεωρία αναφέρει ότι ο νους έχει θεμελιώδη σημασία για την πραγματικότητα του κόσμου. Οι αρχαίες σοφές διδασκαλίες, επίσης, είχαν την άποψη ότι ο νους είναι θεμελιώδους σημασίας στη διαμόρφωση του κόσμου μας. Εντούτοις, η μη κατανόηση του νου τον καθιστά μάλλον εχθρό παρά φίλο του εαυτού μας. Στο Βιώνοντας τη Ζωντανή Παρουσία μπορούμε να εξερευνήσουμε και να αναλογιστούμε τα πορίσματα τόσο της επιστήμης όσο και των αρχαίων συστημάτων, προκειμένου να κατανοήσουμε την πραγματικότητα που δημιουργεί ο νους μας…

Το παραπάνω κείμενο είναι ένα απόσπασμα του άρθρου, » Νους-Βιώνοντας την ζωντανή παρουσία».
Στην ίδια σελίδα παρακολούθησα σε video μια συνέντευξη που έδωσε ο Μηνάς Καφάτος στο TV Κρήτη και προσωπικά τη βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα και αρκετά κατανοητή.

.

Καλή δύναμη και καλή μας μελέτη!

*

 

**

 

***

 

 

 

About Άιναφετς

To Άιναφετς είναι το ανάποδο του ονόματος Στεφανία και μ’ αυτό εμφανίζεται ως “μάγισσα Άιναφετς” σε ιστορίες του “Παραμυθά.
This entry was posted in Διάφορα. Bookmark the permalink.

35 Responses to Οι ασθενείς…

 1. Δεν θέλεις να γίνεις αετός, Ανθρωπάκο και για αυτό κατασπαράζεσαι από τα όρνια. Φοβάσαι τους αετούς, για αυτό ζεις σε κοπάδια και κατακουράζεσαι κοπαδιαστά. Γιατί μερικές από τις κότες σου κλώσησαν αυγά ορνέων. Τα όρνια έγιναν οι Ηγέτες σου ενάντια στους αετούς, τους αετούς που ήθελαν να σε οδηγήσουν σε μακρινές, καλύτερες χώρες.

  Τα όρνια σε δίδαξαν να τρως πτώματα και να σαι ικανοποιημένος με λίγα σπυριά σιτάρι. Κι ακόμη, σε δίδαξαν να βροντοφωνάζεις, «Ζήτω το Μεγάλο Όρνιο».

  Τώρα πεινάς και πεθαίνεις μαζικά, μ’ ακόμα φοβάσαι τους αετούς που κλωσάνε τα κοτόπουλα σου.

  Περαστικά μας…

  ==================

  Με πόσες λίγες γραμμές περιγράφεται άρτια ο «σύγχρονος» εφιαλτικός κόσμος της αδικίας και της εκμετάλλευσης…

  • Ο/Η Άιναφετς λέει:

   Σίγουρα ο κόσμος μας είναι εφιαλτικός και άδικος!
   Αυτόν τον κόσμο εφιαλτικό κόσμο όμως, τον δημιούργησαν ή οι άνθρωποι- κότες- όρνεα έτσι δεν είναι;
   Μήπως θα έπρεπε ΟΛΟΙ μας, ν’ αναλάβουμε προσωπικά τις ευθύνες μας, μια και είμαστε αυτός ο κόσμος…και αυτό αλλάζοντας εσύ και εγώ νοοτροπία;
   Υπάρχει άλλος τρόπος να γίνουμε αετοί;
   Η δράση για μένα βρίσκεται πρώτα στη προσωπική συνειδητοποίηση και στη συνέχεια, στην αλλαγή πλεύσης…

   ΑΦιλιά Ευρυτάνα μου και ευχαριστώ για το πρώτο σχόλιο! 🙂

   • Αγαπητή μου Άιναφετς…

    Η κοινωνία διαθέτει τις δικές της παγιωμένες κατεστημένες νοσηρές δομές που διαμορφώνουν «εκ γενετής», και με χίλιες δύο μεθοδεύσεις, συνειδήσεις, νοοτροπίες, στάσεις ζωής κ.ο.κ.
    Θα πρέπει-κατά τη γνώμη μου- να αλλάξει εκ βάθρων η ίδια η κοινωνική δομή ώστε να νουθετούνται άνθρωποι με αξίες, ιδανικά, ποιότητα, διαφορετικά πρότυπα. Απαιτείται βέβαια χρόνος (ιστορικά αναγκαίος) και κοπιώδη προσπάθεια για κάτι τέτοιο…

    Η παραπάνω αναγκαιότητα φυσικά δεν μας εφησυχάζει ούτε αναιρεί πως οφείλουμε να παλεύουμε και με τον ίδιο μας τον ευατό για να αποκτήσουμε τα απαραίτητα «νέα εφόδια» για την αναβάθμισή μας και κατ’ επέκταση την ανάληψη μιας ουσιαστικής δράσης για την πολυπόθητη ανατροπή/αλλαγή του «στάτους κβο».

    Σε χαιρετώ με εκτίμηση…

    • Ο/Η Άιναφετς λέει:

     Πολύ πολύ σωστά αγαπητέ Ευρυτάνα και επειδή τους τελευταίους αιώνες η ιστορία απέδειξε πως καμιά κοινωνική δομή πουθενά στο πλανήτη Γη όχι μόνο δεν άλλαξε αλλά όσο πάει γίνεται και πιο σαθρή, παρατηρήθηκε πως μικρές ομάδες ανθρώπων ειδικά νέων, έχουν καταλάβει πως αν ατομικά οι ίδιοι δεν αλλάξουν τρόπο νοοτροπίας-δράσης, δεν θ’ αλλάξει και το κοινωνικό περιβάλλον στο οποίο ζουν, δρουν διαφορετικά…
     Οι μεγάλοι ψυχολόγοι που έχουν μελετήσει το πώς λειτουργούν οι μάζες, έχουν δει πως απ’ τους λίγους έρχεται η όποια αλλαγή και όχι μόνο από έναν αετό «ηγέτη, αλλά από πολλούς «αφυπνισμένους» συνειδησιακά αετούς! 😉
     Ξέρεις πια είναι οι διαφορά αυτών των νέων αετών (ας πούμε);… δουλεύουν σιωπηλά, με τάξη, έχουν όραμα, ενθαρρύνονται μεταξύ τους, έχουν ήθος (όχι την φορεμένη θρησκευτική ηθική) και το σημαντικότερο επικοινωνούν μεταξύ τους εύκολα και αποτελεσματικά!
     «Όμοιος ομοίω αεί πελάζει».
     Η φράση αυτή ανήκει στον Πλάτωνα (Συμπόσιον) και σημαίνει «ο όμοιος τον όμοιο πάντα πλησιάζει»…

     Ευχαριστώ πολύ που μπήκες στο κόπο να σχολιάσεις ουσιαστικά!
     Ευτυχώς πολλά ιστολόγια έχουν ποιοτικούς διαλόγους και κάνουν τη διαφορά με το facebook και λοιπά μέσα που δυστυχώς έχουν ρίξει πολύ χαμηλά το επίπεδο επικοινωνίας!

     ΑΦιλιά και καλό δημιουργικό μας απόγευμα! 🙂

 2. Ο/Η Μαρία Κανελλάκη λέει:

  Είναι στη ράτσα μας φαίνεται να βγάζει μόνο «κλώσες» υποταγμένες στα όρνια και στ’ αρπαχτικά. Στεφανία μου πολύ πικρή η αλήθεια της αλληγορίας που μας μετέφερες…
  Να σου στείλω τα φιλιά μου (ή τα κακαρίσματά μου)….

  • Ο/Η Άιναφετς λέει:

   Στην ανθρώπινη ράτσα θέλεις να πεις Μαρία Κ. μου, βλέπει κανείς παρόμοιες «κλώσες» και «όρνια», αλλά ευτυχώς βλέπει και αρκετούς αετούς, αλλιώς θα είχε καταστραφεί ολοκληρωτικά ο πλανήτης μας, έτσι δεν είναι; 😉
   Συμφωνώ πως η αλήθεια αυτής της αλληγορίας είναι πικρή, όπως όμως και κάθε αλήθειας!

   ΑΦιλιά υπομονετικά και συννεφιασμένα από την Σκιάθο! 🙂

 3. Κανονικά θα έπρεπε να σχολιάσω κάτι πάνω στον αετό, τις κότες, την ελπίδα, την εκμετάλλευση, την υποταγή, αλλά μπήκα στον πρώτο σύνδεσμο και ύστερα στον δεύτερο και μετά από εκεί πήγα σε έναν άλλον σύνδεσμο, στον οποίο με έστειλε ο γιατρός Παναγιώτης Ψαρρός, μετά από τη συνέντευξη του καθηγητή Κβαντομηχανικής και τώρα μαθαίνω αναπνευστικές ασκήσεις, παρά το γεγονός ότι δεν είμαι ένθερμη οπαδός της εναλλακτικής ιατρικής. Τι έλεγα; Α ναι… Ότι χάθηκα στην ανάγνωση και συμπάθα με που δεν μπορώ να ξεκολλήσω!
  Αλλά ένα ευχαριστώ θα το αφήσω, διότι έχω κάτι θέματα με την αναπνοή μου και νομίζω ότι θα με βοηθήσει πολύ αυτό που διαβάζω τώρα!
  Φιλί μεγάλο!

  • Ο/Η Άιναφετς λέει:

   Καλές ανάσες λοιπόν Αρτίστα μου!
   Αλλά ειδικά από σένα περιμένω να επιστρέψεις και να σχολιάσεις και αυτό «εις μνήμην» του παλιού σου blog που είχε κότες και κοτόπουλα να κακαρίζουν!!! 😉
   Μπορεί ο Π. Ψαρρός να είναι ομοιοπαθητικός γιατρός (κάτι που προσωπικά εκτιμώ αφού κάνω ομοιοπαθητική 33 χρόνια), αλλά όπως είδες το blog του καταπιάνεται με πολύ ενδιαφέροντα επιστημονικά θέματα που θέλουν πολύ μελέτη!

   ΑΦιλιά πολλά και χαλαράααααα! 🙂

   • Τι να πω τώρα πια για τις κότες μου;
    Τις έχω αφήσει να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου!
    Έχω κολλήσει με το βλογ του κ. Ψαρρού!
    Α και μια που το έφερε η κουβέντα, καλή εβδομάδα μαγισσούλα!

    • Ο/Η Άιναφετς λέει:

     Και η αφεντιά μου που το τελευταίο καιρό «μελετάει» την κβαντομηχανική, κόλλησε εκεί μέσα με τη συνέντευξη του Καφάτου! 😉
     Πάντως έχω την αίσθηση πως αυτό το βλόγιο έχει πολύ ζουμί!
     Όσο για τις κότες ειδικά και γενικά, ας τις αφήσουμε να κακαρίζουν… μακριά από μας! 😛

     ΑΦιλιά μελετηρά! 🙂

 4. Ο/Η Giannis Pit. λέει:

  Όμορφο. Με πολλά θέματα που καίνε και παρακινούν.
  Στεφανία μου τις καλησπέρες μου.

 5. Ο/Η Анастасия λέει:

  Μου έφερε έντονα στο μυαλό το «σιγά μην κλάψω» του Αγγελάκα…
  (Και πολλές κότες, δυστυχώς.)

  Τα φιλιά μου, Στεφανία μου.
  Καλό βράδυ να έχεις!❤

  • Ο/Η Άιναφετς λέει:

   Μα ναι Αναστασία μου, υπάρχουν και αετοί μεταξύ μας… ευτυχώς!
   Πολύ αγαπητό το τραγούδι του Γιάννη Αγγελάκα και σ΄ευχαριστώ που μας το θύμισες! 😉

   ΑΦιλιά πάντα χαμογελαστά! 🙂

 6. Ο/Η oneiraparamithiou λέει:

  Πόσο οξύμωρα αντίθετα και κακόηχα ακούγονται τα Κακαρίσματα τούτης της ανάρτησής σου απέναντι στη προηγούμενη σου, αυτή του Ήχου της Σιωπής…και ας μιλάνε για το ίδιο πράγμα…
  «Βαριά» ανάρτηση, αλλά βαθιά αληθινή…
  Μου θυμίζει και κάτι από Γλάρο Ιωνάθαν…Αφιλάκια καληνύχτας!

  • Ο/Η Άιναφετς λέει:

   Είναι όντος βαριά αυτή η ανάρτηση Κατερίνα μου και να φανταστείς πως την είχα φυλαγμένη μέρες πριν για έκτακτες ανάγκες! 😉

   Υπάρχουν πολλά «ελεύθερα πουλιά» στο κόσμο που κρατούν σε συνοχή τον πλανήτη μας και έχεις δίκιο πως η παραπάνω αλληγορία έχει κάτι από τον Γλάρο Ιωνάθαν!

   Αφιλιά και να έχετε και τα τρία σας, μια όμορφη μέρα! 🙂

 7. Ο/Η roula1smaragdenia λέει:

  Η ελπίδα πώς, κάποια μέρα, μέσα από το πλήθος των ανόητων κοτόπουλων θα ξεπεταχτεί ένα αετόπουλο, που θα μεγαλώσει, σαν τον ίδιο, και που, πετώντας ψηλά, θα αντέξει πέρα μακριά, ψάχνοντας για καινούργιους κόσμους, καινούργιες σκέψεις,
  Αυτήν την ελπίδα θέλω να έχω και εγώ Στεφανία μου.. !!
  Την συνεντευξη αυτή του κυριου Καφατου κοιτα συμπτωση την είχα δει γιατί ο δημοσιογραφος αυτός ο κ Σαχινης ειναι απο τους πολύ καλους της κρητικης τηλεορασης.. μολις μπορεσω θα την ξαναδώ ευχαρίστως.. γιατί οπως το λες φιλεναδα …καλη μελετη,,!!
  Να είσαι καλά .. και καλη δύναμη εύχομαι Στεφανία μου .!! αγκαλια και φιλι.. !! 🙂 ❤

  • Ο/Η Άιναφετς λέει:

   Οι πραγματικές αετίνες είναι αυτές που γεννούν τα αετόπουλα Ρούλα μου και είναι κάτι πραγματικό… για δες τα παιδιά σου, τα εγγόνια σου; 😉
   Αν δεν ήταν έτσι θα μας είχαν κατασπαράξει από καιρό τα όρνεα!!!
   Το ΤVKΡΗΤΗ το έχω ανακαλύψει από καιρό και ο Σαχίνης είναι εξαιρετικός, βλέπεις δύσκολα κανείς μπορεί πια να ενημερώνεται ποιοτικά απ΄την TV… είδες τι σκουπίδια μας σέρβιραν με τις φωτιές;… αλλά είμαστε «ελεύθερα πουλιά» και δεν τρώμε αμάσητο ότι μας σερβίρουν, έτσι δεν είναι; 😛

   ΑΦιλιά πολλά πολλά και ευχαριστώ για τη δύναμη που θα χρειαστώ απ΄ τη Πέμπτη που επιστρέφουμε! 🙂

 8. Ο/Η Mia λέει:

  Στεφανία μου, όπως η Νατάσα, η ανάρτησή σου με τον αετό και τα κοτόπουλα (και περαστικά μας) μου έφερε στο μυαλό τις Τρύπες: «Τότε τι κρίμα, παντού περισσεύεις και παντού ξεψυχάς. Τότε τι κρίμα, δε χωράς πουθενά»! Καλή εβδομάδα, φίλη μου.

  • Ο/Η Άιναφετς λέει:

   Τί έχουν να φοβηθούν οι πραγματικοί αετοί; 😉
   Όταν ακολουθείς αυτό που ορίζει η καρδιά σου, θα πετάς πάντα ελεύθερος, αυτό μου έδειξε η ζωή… τα όρνεα παρέα με τα όρνεα, οι κλώσες με τις κλώσες και οι αετοί με τους αετούς, στα ουράνια!!!
   Ας θυμηθούμε το τραγούδι!

   ΑΦιλιά πολλά και ελεύθερα! 🙂

   • Ο/Η Mia λέει:

    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, Στεφανία μου. Είναι αυτό που λένε «δείξε μου το φίλο μου να σου πω ποιος είσαι». Και δεν πιστεύω ότι τα ετερώνυμα έλκονται. Πιστεύω περισσότερο το «βρήκε ο φίλος τη γενιά του». Και πράγματι, οι πραγματικοί αετοί προχωρούν μπροστά, ελεύθεροι, δεν ελπίζουν αλλά διεκδικούν, δίχως να φοβούνται τίποτα και κανένα. Φθάσαμε λοιπόν στον Καζαντζάκη: «Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος». Ευχαριστώ για το υπέροχο τραγούδι. Μου έφτιαξες τη μέρα, φίλη μου.

 9. Ο/Η aristea k λέει:

  Ήρθε η αντιδραστική της παρέας.
  Μαγισσούλα μου, ενώ καταλήγει σε σημαντικά κι αδιαμφισβήτητα συμπεράσματα ο δημιουργός της παραβολής, στο πρώτο της μέρος θα διαφωνήσω κάθετα και οριζόντια και δυναμικά! Και πολύ έντονα. Φαντάσου με λιγάκι «παρμένη» σαν ταψί που πήρε έντονα χρώμα!!!
  Να μου κάνει τη χάρη ο μπαμπάς αετός ή μαμά αετού ☺. οκ! Τα παιδιά του δεν βγήκαν τρανά αετόπουλα. Βγήκαν ελαττωματικά για αυτόν, αλλά το καλύτερο που μπορούσαν τα ίδια να γίνουν: μικρά κλωσσόπουλα! Φταίνε οι προσδοκίες του αετού κι όχι τα δύσμοιρα τα κλωσσοπουλοαετοπουλάκια! Και καλά θα έκανε να είναι ευτυχισμένος με το τι τα ίδια θέλουν για τον εαυτό τους. Τελεία και παύλα!
  Και τώρα περιμένω να το συζητήσουμε! ☺
  Με αγάπη πολλή!

  • Ο/Η aristea k λέει:

   αφαιρούμε ένα «σ» παραπανίσιο στα κλωσόπουλα παρακαλώ ☺
   Είναι που είμαι παρμένη! χοχο! ☺

   • Ο/Η Άιναφετς λέει:

    Χμ! καταλαβαίνω Αριστέα μου, πως η καλή σου η καρδιά μιλάει, γι αυτό και υπερασπίζεσαι τα πουλάκια γιατί ξέρω πως μιλάς απ’ τη πείρα που απέκτησες διδάσκοντας τα πουλάκια πολλών «πτηνών»… Ήταν όμως οι γονείς τους, αετοί, κότες ή καμουφλαρισμένα όρνεα; 😉
    Θα σου «μιλήσει» και η δικιά μου προσωπική πείρα που έχει πολλά κοινά και με το πώς μεγάλωσες και εσύ, έχοντας τους γονείς που είχαμε… Πχ: Αετός «παρέα» με αχαρακτήριστο πτηνό… 😀
    Και είδες πώς τη γλυτώσαμε, γατί προσωπικά δεν αισθάνομαι καθόλου κλώσα, παρόλες τις προσπάθειες την φραγκόκοτας μάνας μου, που με τα χρόνια (91) έγινε μια γλυκιά αετίνα! 😉

    Χαίρομαι για την αντίδραση που για μένα είναι απλά, ψυχολογική ανάλυση!

    ΑΦιλιά πάντα καρδιάς! 🙂

 10. Ο/Η dodo λέει:

  «Il faut de tout pour faire un monde» 😉

 11. Ο/Η Άιναφετς λέει:

  Ναι αυτό επαναλάμβανε μια ζωή και η μητέρα μου…
  «Χρειάζονται τα πάντα για να γίνει ένας κόσμος»…
  Μόνο που αυτός ο κόσμος έχει φτάσει να γεννά πιο πολλά όρνεα, έτσι και τα άλλα πτηνά, πρέπει να κάνουν πολύ προσωπική «εργασία», για να μη μεταμορφωθούν και αυτά σε όρνεα! 😉

  Πολλά πολλά ΑΦιλιά Dodoula μου! (είδες που έβρεξε;) 🙂

 12. Ο/Η Ανέσπερη λέει:

  Έκαστος εφ’ ω ετάχθη.
  Ή αλλιώς, έκαστος στο είδος του κι ο λουμίδης στους καφέδες.
  😉
  Αγκαλιά!!! 🙂

  • Ο/Η Άιναφετς λέει:

   Σίγουρααααααααααααααα! 😛

   Αυτό όμως που έχει ζουμί σ’ αυτή την ανάρτηση, είναι να «ψάξει» κανείς το blog του γιατρού Ψαρρού! 😉

   Ανταποδίδω την αγκαλιά με όλη μου τη καρδιά! 🙂

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.